onsdag den 30. december 2015

planer for 2016 - kommende projekter og serier

hvis du er en af dem der følger med på min youtube kanal, så har du set den video jeg har lagt op med de planer jeg har for 2016. jeg nævner ikke dem alle i videoen. og med god grund for ellers ville det kunne tage meget lang tid.

På min youtube kanal vil der blandt andet komme tutorial serier, hvor jeg sammen med jer vil lave apps, små programmer og projekter med rasberry pi. 

Video her:

Jeg vil også være lidt mere aktiv her på bloggen. og dele flere af de ting jeg laver på min youtube kanal men jeg jeg også dele mere af det jeg laver privat.

Jeg har også en del andre mål der ikke har så meget med youtube eller bloggen at gøre. blandt andet at jeg gerne vil havde udgivet nogle apps og at jeg har overvejet at starte en blog mere. men det skal i nok høre mere om når vi kommer over på den anden side af nytår.

Til sidst vil jeg gerne sige godt nytår til jer alle og opfordre jer til at skrive i kommentarfeltet vis i har nogle ønsker til hvilken type apps i kunne tænke jer at jeg lavede tutorials om.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar